De dieren dansen

SaxYon

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 01 december 2017 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT  van SaxYon op accordeon en saxofoon.

Toelichting op het programma

Onze middagconcertjes zijn kleine intieme concerten, meestal in de kapel van Goede Rede. De entree is 10 euro, en dat is inclusief een consumptie voor en eentje na de muziek.
Het concert vanmiddag is ook leuk voor kinderen! Entree is 5 euro, inclusief.

SaxYOn is een fris en vrolijk ensemble, dat concerten geeft met een wervelvind aan muziekstijlen, uitgevoerd op verschillende instrumenten, met mooie verhalen en leuke anekdotes over hun muziek.
Marijke Schröer speelt op saxofoons en Ellen Zijm op accordeon.

Het concert vanmiddag is toegankelijk voor jong en oud. Ook voor mensen met ruime kennis van klassieke muziek, die graag willen ontdekken wat voor mogelijkheden nieuwe instrumenten als saxofoon en accordeon te bieden hebben.
Het is een programma over dieren en dansen, met muziek van o.a. de componisten Frescobaldi, Martinu, Lutoslawski, Saint-Saëns en Wammes. Wordt leuk!

Hun nieuwe CD heet ‘No Filter’. Zie website…

Expositie Tim ter Wal

De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Tim is autist en vanuit zijn fotografische geheugen tekent hij moeiteloos (industriële) landschappen van zijn dromen, gebouwen, dieren… Fantasie en werkelijkheid laat hij door elkaar heen vloeien. Tien van zijn originele tekeningen zijn nu in Goede Rede te zien t/m 8 december 2017.
Lees verder…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.