Goede Rede Concerten programma 2019-2020Het volledige programma 2019-2020 vindt u hieronder. Concerten die al hebben plaatsgevonden zijn te bekijken in het Archief.

Of download de PDF met het programma.

De papieren versie van het programmaboekje is verkrijgbaar bij onder meer VVV, Corrosia, Nieuwe Bibliotheek en Goede Rede.

 

CONCERTEN vanaf 11 juni weer open!

Wij zijn verheugd u te vertellen dat er aan het eind van dit seizoen toch nog drie concerten op ons programma staan! Alle drie in twee keer uitgevoerd, in klein gezelschap. Van harte welkom!
Lees in ons PROTOCOL over het reserveren van kaarten, afstand houden, enz.

Als gevolg van de coronacrisis waren alle concerten in Goede Rede tot 1 juni 2020 afgelast of verplaatst. Maar nu kan het weer! Onder voorwaarden van afstand houden en vooraf reserveren. In juni zijn eerst nog maar 30 bezoekers toegestaan en vanaf 1 juli maximaal 100. In de praktijk is het maximum voor Goede Rede 50 personen in de grote zaal. Daarom zullen sommige concerten 2x plaatsvinden op dezelfde datum, zodat meer publiek van de muziek kan genieten. De precieze voorwaarden en spelregels staan in ons PROTOCOL Lees verder…

za 25 mei 2019 | 13:00 uurGoede Rede Concert

Masterclass Nicolas van Poucke

Workshop en Masterclass piano voor jonge muziektalenten in Almere.
Als kamermusicus vormt de 26-jarige pianist Nicolas van Poucke een duo met zijn zus Ella. Vanavond geven zij samen een recital. Maar vanmiddag geeft hij eerst een openbare masterclass aan drie jonge muziektalenten in Almere.

Meer info en boeken: Masterclass Nicolas van Poucke
za 25 mei 2019 | 20:15 uurGoede Rede Concert

Ella & Nicolas van Poucke

Virtuoos recital van celliste Ella van Poucke en haar broer Nicolas op piano, met muziek van Bach en Beethoven – vooraf carillonconcert.
Kamermuziek van het hoogste niveau.

Meer info en boeken: Ella & Nicolas van Poucke