Evenementen - 25 mei 19

Hieronder ziet u een overzicht van alle geplande concerten in Goede Rede. Klik op een titel voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

grc-iconConcerten georganiseerd door Goede Rede Concerten herkent u aan het kleine icoontje.

Goede Rede Concerten programma 2019-2020U kunt per concert kaarten bestellen en betalen. De kaarten kunt u dan afhalen op de avond van het concert. Bij kaartverkoop aan de zaal kan zowel per pin als contant worden afgerekend. U kunt ook een jaarkaart kopen. »» meer info kaartverkoop

Het Programma 2019-2020 is inmiddels bekend, de brochure is verkrijgbaar bij onder meer VVV, Corrosia, Nieuwe Bibliotheek en Goede Rede. Of download hem hier. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is nu ook gestart.

za 25 mei 2019 | 13:00 uurGoede Rede Concert

Masterclass Nicolas van Poucke

Workshop en Masterclass piano voor jonge muziektalenten in Almere.
Als kamermusicus vormt de 26-jarige pianist Nicolas van Poucke een duo met zijn zus Ella. Vanavond geven zij samen een recital. Maar vanmiddag geeft hij eerst een openbare masterclass aan drie jonge muziektalenten in Almere.

za 25 mei 2019 | 20:15 uurGoede Rede Concert

Ella & Nicolas van Poucke

Virtuoos recital van celliste Ella van Poucke en haar broer Nicolas op piano, met muziek van Bach en Beethoven – vooraf carillonconcert.
Kamermuziek van het hoogste niveau.