Goede Rede Concerten programma 2019-2020Het volledige programma 2019-2020 vindt u hieronder. Concerten die al hebben plaatsgevonden zijn te bekijken in het Archief.

Of download de PDF met het programma.

De papieren versie van het programmaboekje is verkrijgbaar bij onder meer VVV, Corrosia, Nieuwe Bibliotheek en Goede Rede.

 

CONCERTEN vanaf 11 juni weer open!

Wij zijn verheugd u te vertellen dat er aan het eind van dit seizoen toch nog drie concerten op ons programma staan! Alle drie in twee keer uitgevoerd, in klein gezelschap. Van harte welkom!
Lees in ons PROTOCOL over het reserveren van kaarten, afstand houden, enz.

Als gevolg van de coronacrisis waren alle concerten in Goede Rede tot 1 juni 2020 afgelast of verplaatst. Maar nu kan het weer! Onder voorwaarden van afstand houden en vooraf reserveren. In juni zijn eerst nog maar 30 bezoekers toegestaan en vanaf 1 juli maximaal 100. In de praktijk is het maximum voor Goede Rede 50 personen in de grote zaal. Daarom zullen sommige concerten 2x plaatsvinden op dezelfde datum, zodat meer publiek van de muziek kan genieten. De precieze voorwaarden en spelregels staan in ons PROTOCOL Lees verder…

za 23 november 2019 | 11:00 uurGoede Rede Concert

Gitaardag

gitaardag

Welkom aan alle gitaristen en muziekliefhebbers in Almere! 
Zelf en samen muziek maken op gitaar, ukelele, enz. Veel inspiratie en genieten van alle kleuren van de gitaar. Voor jong en oud, beginner of gevorderd.

Meer info en boeken: Gitaardag
za 23 november 2019 | 16:00 uurGoede Rede Concert

Matineeconcert Gabriel Bianco

Gabriel Bianco

Recital van de Franse meestergitarist Gabriel Bianco.
Concert op de zaterdagmiddag met o.a. werk van Spaanse componisten. Met voorprogramma van Gitaarorkest Guitarrísimo.

hedendaags, klassiek Meer info en boeken: Matineeconcert Gabriel Bianco