Annemieke Hereijgers en Ernst Paul Fuchs

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 16 maart 2018 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT  Almeers duo op fluit en piano

Toelichting op het programma

Onze middagconcertjes zijn kleine intieme concerten, meestal in de kapel van Goede Rede. De entree is 10 euro en dat is inclusief een consumptie voor en eentje na de muziek.

Aanvankelijk stond het trio Kokako (fluit, klarinet en piano) op het programma. Om gezondheidsredenen heeft het trio dit concert op het laatste moment moeten afzeggen.

Annemieke Hereijgers, fluit en Ernst Paul Fuchs, piano komen allebei uit Almere Haven. Zij zijn ervaren musici en hebben al eens eerder in een Goede Rede Concert opgetreden, maar nooit met elkaar. Vanmiddag hoort u werk van de componisten Hendrik Andriessen, Schumann en de Hongaar Jardanyi.

Annemieke Hereijgers heeft een grote voorliefde voor kamermuziek in alle stijlen en met diverse fluiten (piccolo, traverso, dwarsfluit, altfluit). Huidige ensembles van Annemieke zijn ensemble Pamoja  en het  Filimbi kwartet. Met deze ensembles worden zeer uiteenlopende podia aangedaan, van concertzaal tot psychiatrische instelling.
Sinds 2014 maakt Annemieke deel uit van het Harlekijn Kamerorkest o.l.v. Herman van Veen. Daarnaast speelt Annemieke muziek in bij films voor Rec Sound (o.a. de bioscoopfilms Wonderbroeders, Pak van mijn hart, De Zevende Hemel, Pippa).
Op 4 januari 2016 nam Annemieke een beurs van het Han Lammers Fonds in ontvangst voor de aanschaf van een altfluit. Zij overtuigde de jury met haar bevlogenheid en passie voor muziek.
Als dwarsfluitdocent is Annemieke werkzaam bij Het Leerorkest in Amsterdam. Daarnaast geeft zij privélessen.

Ernst Paul Fuchs studeerde aan het Utrechts Conservatorium piano, liedbegeleiding en kamermuziek. Ernst Paul is een veelgevraagd begeleider van instrumentalisten en zangers.
Naast pianist is Ernst Paul actief als amateurzanger. Sinds 2006 zingt hij bij de baritons in kamerkoor Concerto Cherise in Utrecht. Dit heeft zijn belangstelling voor vocale muziek verder aangewakkerd. Sinds 2010 begeleidt hij opera projecten en opera workshops bij De Nationale Opera in Amsterdam.

Expositie ‘Visioenen en dromen’

Vandaag om 18.00 uur wordt deze nieuwe expositie geopend. Het thema ‘Visioenen en dromen’ sluit aan bij het concert van kamerkoor Amuse Vocale dat vanavond in Goede Rede plaatsvindt (met de zelfde titel). Het zijn schilderijen van leerlingen van kunstenaar Myriam Weisz.
Lees meer….


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.