Goede Rede Concerten is weer open!

Wij hanteren de RIVM-voorwaarden van afstand houden, vooraf reserveren en een maximaal aantal bezoekers van 50 personen.

De lounge en bar zijn weer open. Bezoekers kunnen wat drinken en napraten mits ze aan een tafeltje zitten. En er voldoende plaats is.   

Sommige concerten vinden 2x plaats op dezelfde datum, zodat meer publiek van de muziek kan genieten.

De precieze voorwaarden en spelregels staan hieronder, in het PROTOCOL. Deze regels worden versoepeld vanaf zaterdag 26 juni 2021 (geen mondkapjesplicht b.v.). De tekst wordt dan weer aangepast.

Algemeen

  • Heeft u last van verkoudheid, hoesten of andere klachten, blijf dan thuis.
  • Houd afstand van 1,5 meter, zowel buiten als binnen in Goede Rede.
  • Draag in Goede Rede een mondkapje.
  • Houdt u aan de hygiënemaatregelen: vaak handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers van Goede Rede Concerten.

Wat geldt bij concertbezoek?

Reserveer vooraf. Via deze website of telefonisch op 06-80140467 worden uw gegevens geregistreerd. Dat kan tot vlak voor aanvang van het concert.

Gezondheidscheck. Bij de entree wordt nogmaals gevraagd naar uw gezondheid.

Eén persoon (of groep mensen uit één huishouden) tegelijk de kerk binnen, met een mondkapje op. Rest van de bezoekers staat buiten in de rij en houdt afstand.

Melden bij de balie.
Daar worden uw gegevens gecheckt en ligt een programma voor u klaar. Dat is tevens uw toegangsbewijs.

Direct naar de zaal. Een gastvrouw brengt u naar uw plaats in de zaal. Als u een jas bij u heeft, graag meenemen naar de zaal.

Mondkapje dragen, als u door Goede Rede loopt, of als u naar het toilet gaat. U kunt het mondkapje afzetten als u op uw plaats zit.

Zitten blijven ná het concert. De gastvrouw vertelt u wanneer u de zaal kunt verlaten – dat doen we in delen. Houd afstand!

Ná het concert nog wat drinken. Dat kan, mits u aan een tafeltje zit in de lounge met max 4 personen. Dus niet blijven staan praten (in groepen).

Toiletbezoek. Indien nodig kunt u gebruikmaken van het toilet. Meldt u bij de bar. Eén persoon tegelijk.

Verlaten van het gebouw. Houdt afstand in de hal. Geef uw mening over het concertbezoek nieuwe stijl. Ook suggesties zijn welkom.

Dank voor uw bezoek! 

d.d. 20 juni 2021