Vanaf 11 juni weer concerten!

Als gevolg van de coronacrisis waren alle concerten in Goede Rede tot 1 juni 2020 afgelast of verplaatst. Maar nu kan het weer! Onder de RIVM-voorwaarden van afstand houden, vooraf reserveren en een maximaal aantal bezoekers. In juni zijn eerst nog maar 30 bezoekers toegestaan en vanaf 1 juli maximaal 100.

In de praktijk is het maximum voor Goede Rede 20 personen in de kleine zaal en 50 personen in de grote zaal. De precieze voorwaarden en spelregels staan hieronder, in het PROTOCOL.

Algemene regels

  • Heeft u last van verkoudheid, hoesten of andere klachten, blijf dan thuis.
  • Behoort u tot de groep ‘kwetsbare mensen’? Overweeg of concertbezoek verstandig is.
  • Houd afstand van 1,5 meter, zowel buiten als binnen in Goede Rede (behalve groep mensen uit één huishouden, sociale eenheid)
  • Houd u aan de hygiënemaatregelen: handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog, neussnuiten in papieren zakdoekje en direct weggooien in gesloten afvalemmer (in de  hal).
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers van Goede Rede Concerten.

Wat geldt bij concertbezoek?

Vooraf reserveren is verplicht tot één uur voor aanvang van het concert. Dat kan via deze website of telefonisch op 06-80140467. Betaal vooraf. Bij uitzondering kunt u pinnen aan de balie.

Gezondheidscheck. Bij de entree wordt u gevraagd naar uw gezondheid. Heeft u last van verkoudheid, hoesten of andere klachten, blijf dan thuis.

Eén persoon (of groep mensen uit één huishouden) tegelijk de kerk binnen. Rest van de bezoekers staat buiten in de rij en houdt afstand. Bij de entree eerst uw handen ontsmetten.

Melden bij de balie.
Daar ligt een programma voor u klaar. Dat is tevens uw toegangsbewijs.
Geef aan of u na afloop nog wat wilt blijven drinken in de lounge.

Garderobe. Als u een jas bij u heeft, graag meenemen naar de zaal.

Direct naar de zaal. Een gastvrouw brengt u naar uw plaats in de zaal. De gastvrouw blijft ook tijdens het concert aanwezig in de zaal (voor vragen).

Zitten blijven ná het concert. De gastvrouw vertelt u wanneer u  de zaal kunt verlaten.  Houdt afstand! Daarna kunt u direct vertrekken of nog wat drinken in de lounge.

Lounge met beperkt aantal zitplaatsen. Drankje staat op de bar, is gratis. Loop langs de bar en pak een drankje mee. Zoek een  plaatsje in de lounge.

Toiletbezoek. Indien nodig kunt u gebruikmaken van het toilet. Meldt u bij de bar. Volg de hygiënemaatregelen zoals in de toiletruimte is aangegeven.

Verlaten van het gebouw. Houdt afstand in de hal. Geef uw mening over het concertbezoek nieuwe stijl. Ook suggesties zijn welkom.

Dank voor uw bezoek!