Nieuwe seizoen gestart op 7 augustus

Als gevolg van de coronacrisis waren alle concerten in Goede Rede van medio maart tot 1 juni 2020 afgelast of verplaatst. Maar nu kan het weer! Onder de RIVM-voorwaarden van afstand houden, vooraf reserveren en een maximaal aantal bezoekers. In juni waren nog maar 30 bezoekers toegestaan, vanaf 1 juli maximaal 100 en sinds 29 september opnieuw maximaal 30. De lounge en bar zijn gesloten. Wel bieden we u een flesje drinken aan bij de entree van de zaal.

Sommige concerten vinden 2x plaats op dezelfde datum, zodat meer publiek van de muziek kan genieten. En vragen we u om te reserveren.

De precieze voorwaarden en spelregels staan hieronder, in het PROTOCOL.

Algemeen

  • Heeft u last van verkoudheid, hoesten of andere klachten, blijf dan thuis.
  • Houd afstand van 1,5 meter, zowel buiten als binnen in Goede Rede.
  • Draag in Goede Rede een mondkapje.
  • Houdt u aan de hygiënemaatregelen: vaak handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers van Goede Rede Concerten.

Wat geldt bij concertbezoek?

Reserveer vooraf. Via deze website of telefonisch op 06-80140467. Dat kan tot een uur voor aanvang van het concert.

Eén persoon (of groep mensen uit één huishouden) tegelijk de kerk binnen, met een mondkapje op. Rest van de bezoekers staat buiten in de rij en houdt afstand.

Melden bij de balie.
Daar ligt een programma voor u klaar. Dat is tevens uw toegangsbewijs.

Direct naar de zaal. Een gastvrouw brengt u naar uw plaats in de zaal. Als u een jas bij u heeft, graag meenemen naar de zaal. Bij de entree van de zaal kunt u een flesje drinken meenemen.

Mondkapje dragen, als u door Goede Rede loopt, of als u naar het toilet gaat. U kunt het mondkapje afzetten als u op uw plaats zit.

Zitten blijven ná het concert. De gastvrouw vertelt u wanneer u  de zaal kunt verlaten – dat doen we in delen. Houd afstand!

Na het concert direct vertrekken. Het is niet toegestaan om nog wat te drinken, in de lounge te zitten of te blijven staan praten in groepen.

Toiletbezoek. Indien nodig kunt u gebruikmaken van het toilet. Meldt u bij de bar. Eén persoon tegelijk.

Verlaten van het gebouw. Houdt afstand in de hal. Geef uw mening over het concertbezoek nieuwe stijl. Ook suggesties zijn welkom.

Dank voor uw bezoek! 

d.d. 25 november 2020