Al bijna 5 jaar heeft de Yamaha vleugel dienst gedaan voor Goede Rede Concerten dankzij een genereuze bruikleenovereenkomst. Een goede concertvleugel is essentieel voor onze concerten. De overeenkomst is al een aantal keer verlengd, maar loopt nu echt af. Daarom zijn we vorig jaar een actie gestart om de vleugel te kopen.

Actie is met succes afgerond!

De vleugel kost 12.000 euro. Hiervoor hebben we een bijdrage gevraagd (inmiddels toegezegd) van het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland en via Rabo Clubsupport (bedrag ontvangen).

Onze actie heeft in een aantal maanden ook een overweldigend aantal donaties opgeleverd van ca 100 donateurs! Genoeg om de concertvleugel ook echt te kunnen kopen en ook nog onderhoud te plegen. Dat is inmiddels ook gebeurd! Zo gauw het weer kan, zullen we alsnog de vleugel met veel egards in ontvangst te nemen van de eigenaar.
Donateurs, heel erg bedankt voor uw hulp!

Helpt u mee?

Hulp van donateurs en sponsors blijft altijd zeer welkom! Gelukkig heeft Goede Rede Concerten een ANBI status, zodat giften meer effect kunnen hebben. Meer info.

Elk bedrag (vanaf 10 euro) is welkom. Dank u wel!

Totaal: € -

Liever bijdragen via bankoverschrijving?

Dat kan natuurlijk ook. Stort uw bijdrage naar NL97 RABO 0304 8970 51 ten name van stichting Goede Rede Concerten, onder vermelding van ‘Donatie’.

Of neem contact op met zakelijk leider Wilma Hartsuiker.