Toegangskaarten

De prijzen van de concerten zijn gemiddeld 16 euro, voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar 5 euro.

Kaarten per concert

Losse kaarten kunt u bestellen bij de afzonderlijke concerten op deze website of telefonisch via 06-80140467. Vooraf bestelde kaarten liggen voor u klaar bij de entree.

Betalen via iDeal  Bestellingen via de website kunt u direct afrekenen via iDeal. U kunt kaarten voor één of meerdere concerten in uw winkelmandje plaatsen en daarna via een beveiligde verbinding betalen.

Jaarkaart 2021-2022

Voor 500 euro heeft u een Jaarkaart voor alle Goede Rede Concerten (herkenbaar aan het icoontje) in Goede Rede zelf. Concerten op andere locaties zoals Kunstlinie vallen daarbuiten. En concerten door derden georganiseerd hebben eigen kaartverkoop.
Het bedrag voor de Jaarkaart is aanzienlijk hoger dan het afgelopen seizoen. Oorzaak is de bijna verdubbeling van het aantal concerten.

Met een Jaarkaart PLUS van 550 euro kunt u zelf uw zitplaats uitkiezen.  Dat is makkelijk en u kunt optimaal en voordelig genieten van ons concertprogramma. U krijgt een goed beeld van de variatie aan klassieke muziek die wij bieden en van de sfeer van onze concerten.
Voor jongeren t/m 18 jaar kost een jaarkaart slechts 60 euro!

Jaarkaarten kunt u bestellen via info@goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467. Of via het bestelformulier hier op de website.

Vrienden KlassiekeMuziek Almere

Bent u Vriend van Vrienden KlassiekeMuziek Almere, dan ontvangt u op uw plaatsbewijs  € 2,50 korting op vrijwel alle Goede Rede Concerten. Dat geldt echter niet voor de MIDDAGconcerten op donderdag of vrijdag.

Arrangementen

Wilt u een origineel cadeau geven? Of met personeel of familie naar een concert, eventueel in combinatie met een diner in een van de restaurants in Haven. Wij kunnen een arrangement op maat verzorgen. Bel naar 06-80140467 om uw wensen te bespreken.

Mindervaliden

Invalidenplaats

Zowel entree, kapel als kerkzaal zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de zalen is een aantal plaatsen beschikbaar voor het opstellen van een invalidenwagen. Geeft u bij het bestellen van toegangskaarten aan als u een invaliden zitplaats wilt reserveren.