Kaartverkoop

Toegangskaarten

De prijzen van de concerten zijn gemiddeld 15 euro, voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar 5 euro.
Losse kaarten kunt u bestellen bij de afzonderlijke concerten op deze website of kopen aan de zaal (contant afrekenen). Telefonisch via 06-80140467. Vooraf bestelde kaarten liggen voor u klaar bij de entree.
N.B. betalingen die in het weekend (vanaf vrijdag 16 uur) worden gedaan, worden door de meeste banken pas overgeschreven op de maandagochtend erna!

VIP kaarten

VIP kaarten zijn toegangskaarten met extra service: ontvangst door een gastvrouw, zelf gekozen plaatsen, koffie/thee, drankje en hapje, bewaakte garderobe. Deze kaarten kosten gemiddeld 25 euro, zijn dus 10 euro duurder dan een ‘gewoon’ kaartje.

Vrienden Kamermuziek Almere

Bent u Vriend van Vrienden Kamermuziek Almere, dan ontvangt u op uw plaatsbewijs  € 2,50 korting op vrijwel alle Goede Rede Concerten. Dat geldt echter niet voor de middagconcertjes.

Passe-partout 2018-1

Voor 130 euro per persoon koopt u een passe-partout waarmee u de negen Goede Rede Concerten in de eerste helft van 2018 kunt bezoeken, inclusief het passieconcert op 25 maart.
Met een Passe-partout kunt u zelf uw zitplaats uitkiezen en krijgt u een drankje in de pauze of na afloop van elk concert. Zo kunt u optimaal en voordelig genieten van ons concertprogramma. U krijgt een goed beeld van de variatie aan klassieke muziek die wij bieden en van de sfeer van onze concerten.
Passe-partouts zijn verkrijgbaar via deze website of bel naar 06-80140467.
Voor jongeren t/m 18 jaar kost een Passe-partout slechts 40 euro!

Arrangementen

Wilt u een origineel cadeau geven? Of met personeel of familie naar een concert, eventueel in combinatie met een diner in een van de restaurants in Haven. Wij kunnen een arrangement op maat verzorgen. Bel naar 06-80140467 om uw wensen te bespreken.

Mindervaliden

Invalidenplaats

Zowel entree, kapel als kerkzaal zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de zalen is een aantal plaatsen beschikbaar voor het opstellen van een invalidenwagen. Geeft u bij het bestellen van toegangskaarten aan als u een invaliden zitplaats wilt reserveren.