Toegangskaarten

De prijzen van de concerten zijn gemiddeld 16 euro, voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar 5 euro.

Kaarten per concert

Losse kaarten kunt u bestellen bij de afzonderlijke concerten op deze website of telefonisch via 06-80140467. Vooraf bestelde kaarten liggen voor u klaar bij de entree.

Betalen via iDeal  Bestellingen via de website kunt u direct afrekenen via iDeal. U kunt kaarten voor één of meerdere concerten in uw winkelmandje plaatsen en daarna via een beveiligde verbinding betalen.

Jaarkaart 2020-2021

Voor 300 euro heeft u een jaarkaart voor alle Goede Rede Concerten (herkenbaar aan het icoontje). N.B. concerten door derden georganiseerd hebben eigen kaartverkoop.
Met een Jaarkaart PLUS van 350 euro kunt u zelf uw zitplaats uitkiezen.  Dat is makkelijk en u kunt optimaal en voordelig genieten van ons concertprogramma. U krijgt een goed beeld van de variatie aan klassieke muziek die wij bieden en van de sfeer van onze concerten.
Voor jongeren t/m 18 jaar kost een jaarkaart slechts 50 euro!

Jaarkaarten zijn verkrijgbaar via deze website of bel naar 06-80140467.

Vrienden KlassiekeMuziek Almere

Bent u Vriend van Vrienden KlassiekeMuziek Almere, dan ontvangt u op uw plaatsbewijs  € 2,50 korting op vrijwel alle Goede Rede Concerten. Dat geldt echter niet voor de MIDDAGconcerten op donderdag of vrijdag.

Arrangementen

Wilt u een origineel cadeau geven? Of met personeel of familie naar een concert, eventueel in combinatie met een diner in een van de restaurants in Haven. Wij kunnen een arrangement op maat verzorgen. Bel naar 06-80140467 om uw wensen te bespreken.

Mindervaliden

Invalidenplaats

Zowel entree, kapel als kerkzaal zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de zalen is een aantal plaatsen beschikbaar voor het opstellen van een invalidenwagen. Geeft u bij het bestellen van toegangskaarten aan als u een invaliden zitplaats wilt reserveren.