Goede Rede heeft twee zalen. Een kleine, intieme kapel voor maximaal 80 personen. En een grote kerkzaal met comfortabele (nieuwe) zaalstoelen, een prachtige akoestiek en faciliteiten voor licht en geluid – de maximumcapaciteit is 200 personen.
De oppervlakte van de grote zaal, inclusief podium, is 324 m2. De inhoud is ca 2200 m3.
Het podium is 7,20 m diep en vanaf het orgel 12 m breed; met blokken er naast 13,20 m. Er is Yamaha C7 vleugel, een piano en een Frans barokorgel (1979) beschikbaar.

Verder is er een ruime entree, lounge/ontmoetingsruimte met bar. Er is gelegenheid voor expositie, tijdens of rondom de concerten.

Musici

Voor de musici is er een comfortabele artiestenkamer. Desgewenst kan er worden gezorgd voor een oefenpiano. Er is ook wifi beschikbaar in de kerk.

Informatie over programmering en organisatie van concerten bij Wilma Hartsuiker, directeur en zakelijk leider van Goede Rede Concerten. Telefoon 06 – 80140467.

Verhuur

Goede Rede heeft ook mogelijkheden voor verhuur van de zalen en de vergaderruimtes voor andere activiteiten dan concerten. Informatie betreffende mogelijkheden, prijzen en reserveringen kunt u krijgen bij de agendabeheerder van kerkcentrum Goede Rede. T

De grote zaal (foto Nico Nooij)

De grote zaal (foto Nico Nooij)

De kleine zaal (foto Nico Nooij)

De kleine zaal (foto Nico Nooij)