Wat is er leuker dan te wandelen door de Flevolandse natuur onder leiding van een ervaren natuurgids en onderweg meerdere malen verrast te worden door mooie klassieke muziek? Dat zijn de muziekwandelingen van Goede Rede Concerten!

Wegens groot succes is 2024 al weer het vierde jaar dat we muziekwandelingen organiseren, op verschillende locaties in Flevoland. De eerste wandeling is op zondag 12 mei.

Op de muziekwandelingen gaan we op stap met een ervaren IVN-gids die van alles vertelt over het gebied, planten en dieren, de historie. Onderweg worden we op verschillende momenten verrast door miniconcertjes klassieke muziek. Harp, luit, gitaar, accordeon, viool, het kan van alles zijn. Mooi repertoire, heerlijk om naar te luisteren. Wie er spelen? Dat is steeds een verrassing…

»» download de flyer

Muziekwandelingen 2024

Agenda muziekwandelingen 2024

Onder voorbehoud

Meer informatie volgt binnenkort


De muziekwandelingen zijn een initiatief van Goede Rede Concerten met vaste samenwerkingspartners IVN (Instituut voor Natuureducatie) en Stad & Natuur. Dit jaar wordt ook weer samengewerkt met Stichting Het Flevo-landschap en het Erfgoedhuis.