Água & Vinho

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 13 oktober 2017 | 20:15 - 22:00 uur

 

Jubileumconcert van het Z.o.o guitar duo met schitterend samenspel!

Toelichting op het programma

Het Z.o.o. guitar duo bestaat al 25 jaar!
Marion Schaap en Peter Constant begonnen hun muziekcarrière in Australie, Verenigde Staten, Europa en zijn uiteindelijk neergestreken in Almere. Al die 25 jaren actief en vernieuwend, steeds met nieuwe initiatieven en arrangementen. Bekend van hun duo optredens en de concerten van de gitaarsalon Roadshow. Maar ook van hun gitaarorkesten en bijdrage aan de promotie van de gitaar als instrument en de gitaarmuziek.

Zij brengen dit speciale jubileumconcert voor ons en vieren daarmee vooral hun liefde en passie voor het samen muziek maken. Want dat gaan ze vanavond doen. Op het programma staat muziek van o.a. Scarlatti, Bach, Granados, Tõnu Kõrvits en Lauro.

Het wordt vast een verrassend concert!

 

Carillonconcert Koen Cosaert

Voorafgaande aan het concert van Z.o.o. guitar duo, speelt beiaardier Koen Cosaert een passend programma op het carillon van de Goede Rede toren – met muziek van o.a. Scarlatti en Bach. Koen Cosaert is directeur van de Vlaamse Beiaardschool in Mechelen. Aanvang 19.30 uur.

Expositie Hein Walter

De Almeerder Hein Walter exposeert van 4 september t/m 5 november 2017 in Goede Rede.
Hein Walter is (zorg)kunstenaar, dichter en artistiek leider van Zijderups. De expo is te zien op maandagmiddag, vrijdagochtend en tijdens concerten.
www.heinwalter.nl


‘Tortels scholvers en koeten’ (2017)


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.