Annemieke Hereijgers & Ernst Paul Fuchs

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 02 november 2018 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT Duo Hereijgers en Fuchs op fluit en piano

De serie middagconcerten bestaat uit kleine concerten van een uur. Vooraf krijgt u koffie/thee en nog een drankje na afloop van het concert. Totaalprijs: 10 euro.

Toelichting op het programma

Annemieke Hereijgers (fluit) en Ernst Paul Fuchs (piano) zijn bekende Almeerse musici. Zij treden vandaag op als duo met muziek van o.a. Reinecke, Hindemith en Escher.

Annemieke Hereijgers heeft een grote voorliefde voor kamermuziek in alle stijlen en met diverse fluitsen (piccolo, traverso, dwarsfluit, altfluit). Huidige ensembles van Annemieke zijn ensemble Pamoja  en het  Filimbi kwartet. Sinds 2014 maakt Annemieke deel uit van het Harlekijn Kamerorkest o.l.v. Herman van Veen. Daarnaast speelt Annemieke muziek in bij films voor Rec Sound (o.a. de bioscoopfilms Wonderbroeders, Pak van mijn hart, De Zevende Hemel, Pippa).

Ernst Paul Fuchs is een veelgevraagd begeleider van instrumentalisten en zangers, o.a. tijdens concoursen en kamermuziekfestivals. Hij is als pianist verbonden aan het Trio Dame Blanche en begeleidt opera workshops bij het Muziektheater in Amsterdam.


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.