CD presentatie Rick Kostelijk

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 22 september 2017 | 20:30 - 21:30 uur

 

Bijzonder! Solo-gitaar met jazz/pop, opgenomen op CD in een kerk en nu ook gespeeld in een kerk.

Toelichting op het programma

Rick Kostelijk heeft dit jaar een CD opgenomen met instrumentale gitaarmuziek. “Nu is het zo dat ik de CD in een kerk (Oude Dorpskerk in Bunnik) ga opnemen. Maar als de CD uitkomt wil ik hem natuurlijk graag presenteren aan het publiek. En dan is het belangrijk ook weer een mooie akoestiek te hebben. Aangezien ik uit Almere Haven kom zou ik het het mooist vinden om deze ook in Almere te kunnen presenteren. Kan dat in Goede Rede?”

Het nieuwe album met de titel ‘Inner Action’ wordt vandaag bij ons gepresenteerd, en natuurlijk wordt de muziek ook life gespeeld! Rick laat u op solo-gitaar zijn eigen arrangementen horen van bestaand werk uit het pop- en jazzrepertoire, en eigen werk.

Rick Kostelijk is opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam en studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium. Hij heeft vervolgens veel sessiewerk gedaan in de jazz en pop, en geeft gitaarles. Zijn ultieme uitdaging is het ontwikkelen van een eigen stijl. Hiervoor combineert hij zijn vroegere inspirators als Mark Knopfler, Jan Akkerman en grote jazzsolisten, zijn voorliefde voor klassieke- en symfonische muziek en recente invloeden als Jeff Beck en Scott Henderson.

Foto: Paul Brouns.

Expositie Hein Walter

De Almeerder Hein Walter exposeert van 4 september t/m 31 oktober in Goede Rede. Hein Walter is (zorg)kunstenaar, dichter en artistiek leider van Zijderups. De expo is te zien op maandagmiddag, vrijdagochtend en tijdens concerten.
www.heinwalter.nl


‘Tortels scholvers en koeten’ (2017)


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.