De muzikale tijdmachine

Sancan duo

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 06 april 2019 | 15:30 - 16:45 uur

 

Muziek op de zaterdagmiddag: Het SanCan Duo.

Toelichting op het programma

Het SanCan Duo presenteert vanmiddag hun nieuwe programma.
“Ons programma heet: De muzikale tijdmachine (eigenlijk: Die musikalische Zeitmaschine), een reis door de tijd met Duitse/Duitstalige componisten. Het concert met pauze bestaat uit werken van Schumann, Reinecke, C.Ph.E.Bach, Haydn, Hindemith en Doppler.”  Prachtige muziek!

Het SanCan Duo bestaat uit fluitiste Joan Handels en pianist Toine Martens. Naast hun concerten als duo, is Toine werkzaam als hoornist bij het Radio Filharmonisch orkest en maakt Joan deel uit van Het Nederlands Fluitkwartet en Flute Octet Blow up! Zij werkte regelmatig mee aan kinderconcerten met o.a. Frank Groothof en Edwin Rutten en is tegenwoordig regelmatig te horen bij uiteenlopende orkesten en ensembles. En Joan kennen we ook als docente bij CKV Almere.

foto: Maaike Eijkman

Expositie


De Almeerse kunstschilder Peter Boonstra werkt bijna uitsluitend met olieverf op doek. Zijn werk wordt gekenmerkt door het magisch realisme of realisme met klassieke uitstraling. Hij schildert taferelen met inhoud, soms met symbolische aanwijzingen en verwijzingen naar alledaagse thema’s.
Meer info…

«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.