Duo Gaudi

Goede Rede Concert Datum/Tijd
do 05 oktober 2017 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT  ‘My music’ op viool en cello.

Toelichting op het programma

Onze middagconcertjes zijn kleine intieme concerten, meestal in de kapel van Goede Rede. De entree is 10 euro, en dat is inclusief een consumptie voor en eentje na de muziek.
Het concert vanmiddag is ook leuk voor kinderen! Entree is 5 euro, inclusief.

Het Gaudí Duo is opgericht door violist Eduard Marcet en celliste Cèlia Torres met de bedoeling om mooie muziek te maken voor uiteenlopend publiek. Het repertoire van dit duo is een mix van klassieke muziek met stijlen als zigeunermuziek, tango, musicals, jazz en world music.

Hun ontspannen benadering maakt dat er weinig afstand is tot hun publiek. Celia en Eduard spelen al samen sinds hun studie aan het conservatorium van Barcelona. Hun lange vriendschap maakt dat ze goed op elkaar aansluiten en zonder veel moeite kunnen inspelen op de inbreng van anderen.

Ze zijn door hun  aanpak bijzonder geschikt voor kleine optredens in een persoonlijke omgeving. Vanmiddag laten zij ons in de kapel van Goede Rede muziek horen van Händel, Ravel en Glière.

Expositie Hein Walter

De Almeerder Hein Walter exposeert van 4 september t/m 31 oktober in Goede Rede. Hein Walter is (zorg)kunstenaar, dichter en artistiek leider van Zijderups. De expo is te zien op maandagmiddag, vrijdagochtend en tijdens concerten.
www.heinwalter.nl


‘Tortels scholvers en koeten’ (2017)


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.