Elise Besemer & Laurens de Man

Goede Rede Concert Datum/Tijd
do 02 november 2017 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT  Toptalent Elise Besemer speelt vioolpalet. 

Toelichting op het programma

Onze middagconcertjes zijn kleine intieme concerten, meestal in de kapel van Goede Rede. Vanmiddag op het podium van de kerkzaal, waar de vleugel staat. De entree is 10 euro en dat is inclusief een consumptie voor en eentje na de muziek.

De viool inspireerde componisten uit de hele Westerse muziekgeschiedenis. In de afgelopen vier eeuwen werden prachtige meesterwerken voor dit zangerige instrument geschreven, waaruit u vanmiddag een selectie hoort, uitgevoerd door de jonge talenten Elise Besemer en Laurens de Man. Op het programma staat werk van Mozart, Poulenc en de Falla.

Sinds 2014 spelen Elise  Besemer en Laurens de Man samen. Op het vioolconcours Oskar Back viel hun samenspel op. Inmiddels hebben ze al vele malen op de mooiste locaties opgetreden en een prachtig repertoire opgebouwd.

Elise Besemer was een van de drie genomineerden voor de GrachtenfestivalPrijs 2017, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een jonge musicus die uitblinkt in zijn vakgebied en is opgevallen door een uitzonderlijke prestatie. Laurens de Man is in 2016 cum laude afgestudeerd voor Master orgel.

Expositie Hein Walter

De Almeerder Hein Walter exposeert van 4 september t/m 5 november 2017 in Goede Rede.
Hein Walter is (zorg)kunstenaar, dichter en artistiek leider van Zijderups. De expo is te zien op maandagmiddag, vrijdagochtend en tijdens concerten.
www.heinwalter.nl


‘Tortels scholvers en koeten’ (2017)


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.