Erlkönig

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 28 oktober 2017 | 20:30 - 21:45 uur

 

Liederenrecital van bariton Michael Wilmering met Erlkönig van Schubert en meer.  

Toelichting op het programma

De jonge bariton Michael Wilmering behaalde zijn bachelor cum laude en zijn master met onderscheiding aan het Conservatorium van Utrecht. Hij was een van de drie genomineerden voor de GrachtenfestivalPrijs 2017. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een jonge musicus die uitblinkt in zijn vakgebied en is opgevallen door zijn uitzonderlijke talent.

Michael Wilmering vertolkte rollen in verschillende opera´s, waaronder Le nozze di Figaro,  Porgy and Bess, Die Zauberflöte, Rigoletto, Dialogues de Carmelites en Il matrimonio secreto. En hij zong de rol van Goethe in de wereldpremière van Theatre of the World van Louis Andriessen. Michael is ook een veel gevraagde solist in o.a. Matthäus passie, Johannes passie, Messiah van Händel en Requiem van Fauré.

Naast opera en solistenrollen, wijdt bariton Michael zich graag en met veel succes aan de liedkunst, zoals vanavond in Goede Rede. Op het programma staan liederen van Schubert, Finzi en Ravel.
Hij wordt op piano begeleid door Kanako Inoue.

Kanako Inoue werd geboren in Japan. Ze studeerde piano in Tokio. Direct na het halen van haar eindexamen in 2006 kwam ze naar Nederland om haar pianostudie voort te zetten. Na haar masterdiploma studeerde ze fortepiano bij Stanley Hoogland aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2001 gaf ze concerten in Japan, Indonesië, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Nederland. Nu verzorgt ze recitals door heel Nederland. Opvallend zijn haar gedreven speelstijl en fraai toucher. Naast concerteren is Kanako een veelgevraagd begeleider.

Expositie Hein Walter

De Almeerder Hein Walter exposeert van 4 september t/m 5 november 2017 in Goede Rede.
Hein Walter is (zorg)kunstenaar, dichter en artistiek leider van Zijderups. De expo is te zien op maandagmiddag, vrijdagochtend en tijdens concerten.
www.heinwalter.nl


‘Tortels scholvers en koeten’ (2017)


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.