‘Songs from the Isles’

Esther floor & Elisabeth Ford

Goede Rede Concert Datum/Tijd
zo 20 maart 2016 | 15:30 - 16:30 uur

 

Engelse volksliederen, bewerkt door bekende componisten, gezongen door Esther Floor en Elisabeth Ford, met pianobegeleiding.

Toelichting op het programma

Esther Floor en Elisabeth Ford brengen een programma met bewerkingen van bekende en minder bekende volksliederen uit Groot Brittannië en Ierland, met de verhalen die erbij horen… Het zijn werken van componisten als Benjamin Britten, Roger Quilter (Shakespeare songs), Robert Burns en anderen. Herkenbaar, vrolijk en ontspannend. Zij zingen beide, Elisabeth begeleidt op de piano.

Mezzosopraan Esther Floor heeft een brede muzikale achtergrond. Heeft een klassieke opleiding en was onder meer leadzangeres bij verschillende jazz-popformaties.

Elizabeth Ford studeerde piano en zang, heeft veel begeleid en gecomponeerd voor o.a. het Royal Scottish Ballet. Zij is nu pianist voor de Nationale Ballet Academie te Amsterdam.

Esther en Elisabeth zijn onderdeel van zangtrio Noblesse Oblige. Daarnaast zijn ze als duo actief met o.a. Songs from the Isles.

Expositie
De Almeerse kunstenaars Myriam Weisz en Folkje Nawijn exposeren van 5 maart t/m 1 april 2016 in Goede Rede. De olieverfschilderijen van Myriam Weisz hebben het thema natuur en de zichtbare sporen van de mens daarin. Het zijn stille landschappen in de omgeving van een industrieterrein, verlaten bouwplaatsen, kale gronden en water, enz. De tekeningen van Folkje Nawijn zijn  associatief ontstaan met landschap, natuur, archeologie en mythologie als inspiratiebronnen.
www.myriamweisz.com
www.folkje.com

Folkje-grootFolkje Nawijn

Myriam Weisz


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.