Even such is time

multiple voices

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 03 februari 2018 | 20:15 - 22:00 uur

 

Utrechts Vocaal Ensemble Multiple Voice o.l.v. Paul de Kok.

Toelichting op het programma

Het Utrechtse Vocaal Ensemble Multiple Voice bestaat uit 24 ervaren zangers. Onder leiding van dirigent Paul de Kok is Multiple Voice in zijn inmiddels bijna 30-jarige bestaan uitgegroeid tot een ensemble dat zich onderscheidt door uitvoeringen van een hoog artistiek niveau, een bijzondere koorklank en een interessante en veelzijdige programmering

Multiple Voice richt zich in eerste instantie op het rijke repertoire voor koor a capella. Geregeld wordt echter ook samengewerkt met andere musici en instrumentale ensembles. Het koor heeft een breed repertoire, dat varieert van renaissance tot hedendaags, met speciale accenten op de koormuziek uit de barokrepertoire, de romantiek en de eerste helft van de twintigste eeuw.

In het concert van vandaag ‘Even such is time’ is het thema TIJD uitgewerkt in een mooi toegankelijk a capella koorprogramma met zowel oude als romantische en nieuwe koormuziek.
U kunt genieten van werk van Tallis, Byrd, Pärt, Macmillan, e.a.


dirigent Paul de Kok

Expositie Josef Jan Michnia


In Goede Rede is vandaag ook de expositie van de Poolse schilder Josef Jan Michnia te zien. Zijn schilderijen staan ook steeds op de flyers en brochures van Goede Rede Concerten, maar zijn nu live!
Lees meer…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.