Extra concert Nederlands Jeugd Gitaarorkest

Extra concerten Datum/Tijd
zo 18 februari 2018 | 16:00 - 17:00 uur

 

Uniek concert van jonge Nederlandse en Almeerse topgitaristen.

Toelichting op het programma

Wellicht ’s werelds meest veelzijdige en geliefde instrument – de gitaar – ondergaat wereldwijd een metamorfose van voornamelijk solo instrument naar een verbindend medium tussen vele muziekstijlen en culturen. De jonge professionals van hét top gitaarorkest van Nederland, het NJGO, slaan de handen ineen speciaal voor dit extra concert.

Geen onbekende gezichten op het Goede Rede podium, het bekende Almeerse gitaarduo ‘Z.o.o.’ (Marion Schaap & Peter Constant) hebben Almere op de kaart gezet als thuisbasis voor Stichting Gitaarorkest Nederland. Het ‘vlaggenschip’ van de stichting, het Nederlands Jeugd Gitaarorkest bestaat uit o.a. Conservatorium studenten en onlangs afgestudeerden. Ze spelen een compact, kleurrijk programma met muziek in verschillende stijlen die de verrassende klankmogelijkheden van een gitaarorkest ten gehore brengt. www.gitaarorkest.nl

Het voorprogramma is in handen van de veelzijdige Almeerse gitarist Rick Kostelijk. www.rickkostelijk.com

Kijk voor een voorproefje:

 

Expositie Josef Jan Michnia


In Goede Rede is vandaag ook de expositie van de Poolse schilder Josef Jan Michnia te zien. Zijn schilderijen staan ook steeds op de flyers en brochures van Goede Rede Concerten, maar zijn nu live!
Lees meer…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.