Fantaisie brillante sur Carmen

Felix Justin & Ingrid Geerlings

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 26 oktober 2019 | 20:30 - 21:30 uur
modern-klassiek

 

Felix Justin & Ingrid Geerlings op piano en fluit.
Zij schitteren in duo en solo met muziek van o.a. Poulenc, Debussy, Suprana en Borne.

Toelichting op het programma

Pianist Felix Justin en fluitiste Ingrid Geerlings hebben elkaar gevonden in een programma met een mooie variatie aan modern klassieke en hedendaagse werken. Muziek van Debussy, Poulenc en Smit. En een verrassende sonate van de Indonesische componist Suprana. En tot slot de ‘Fantaisie brillante sur Carmen’ van Borne. Wordt genieten!

Felix Justin is onder meer werkzaam als docent bij CKV Almere en het Conservatorium in Utrecht. Hij komt oorspronkelijk uit Indonesië en heeft zowel zijn bachelor- als zijn masterstudie piano cum laude behaald aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast heeft hij gestudeerd in Londen en Wenen. Felix heeft een indrukwekkende staat van dienst als solist en kamermusicus, maar vooral ook als begeleider van liedrepertoire en instrumentalisten. Vanavond samen met fluitiste Ingrid Geerlings.

Ingrid Geerlings is fluitiste in het Radio Filharmonisch Orkest. Als eerste fluitiste heeft Ingrid gewerkt met onder meer Bernard Haitink en Valeri Gergiev. Haar recente solo CD ‘Any Way the Wind Blows’ werd met lof overladen. Met ingang van september 2018 is Ingrid benoemd als hoofdvakdocent aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daarnaast is ze fluitiste in Asko|Schönberg.

Expositie


De Almeerse Bibi Vlaar is grafisch vormgever en beeldend kunstenaar. In deze expositie laat zij de grote diversiteit zien van haar beeldend werk! Wat opvalt is de variëteit in vorm, ritme en kleur. Nog te zien t/m 27 november. zie verder…

 


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.