Fluitconcert Marieke Vos

Marieke Vos

Extra concerten Datum/Tijd
zo 11 juni 2017 | 15:00 - 16:00 uur

 

Programma rond de fluit als solo-instrument. Begeleiding door viool en piano. NIEUW!

Toelichting op het programma

Fluitiste Marieke Vos geeft met haar trio een mooi zondagmiddag-concert waarin de fluit centraal staat. Naast Marieke, hoort u Belemir Baran op viool en Ernst Paul Fuchs op piano.

Het programma:
Fantasie no. 2 in a mineur – G.P. Telemann (fluitsolo)
Fluitconcert nr. 7, alleen deel I – F. Devienne (fluit en piano)
Introduction et Rondo sur ‘Le Colporteur de Onslow’, Op. 98 – F. Kuhlau (fluit en piano)
Suite en Trio, Op. 59 – M. Bonis (fluit, viool, piano)
Serène – Ton Bruynel (fluit en tape)

Marieke Vos
Marieke studeert dwarsfluit, piccolo en altfluit aan het conservatorium bij de fluitisten Egbert Jan Louwerse en Raymond Honing en zit in het laatste jaar van haar opleiding. Het concert van vandaag is de try-out van haar eindexamenrecital!

Marieke is solofluitiste van het Philharmonisch Orkest Mozart in Amsterdam, waarmee zij onlangs soleerde in het Zevende fluitconcert van Devienne. Ook remplaçeert ze regelmatig als fluitiste en piccoloïste bij ensembles en orkesten. Verder maakt zij deel uit van het Ambitus Fluitkwartet en vormt ze een vast duo met pianiste Ina van der Eerden.
Marieke geeft daarnaast met veel enthousiasme les aan beginnende en (ver)gevorderde fluitleerlingen in haar eigen lespraktijk in Lelystad, op de muziekschool en bij leerlingen thuis.

Belemir Baran
Belemir begon haar muzikale studie viool aan de Mimar Sinan Fine Arts University in Istanbul, Turkije. Tijdens haar studie gaf ze concerten in verschillende Europese landen, waaronder Duitsland en Italië. Vanaf 2011 maakte zij deel uit van het Turks Nationaal Jeugd Orkest, waarmee zij op verschillende festivals binnen en buiten Turkije speelde. In 2015 kwam Belemir naar Nederland om haar studie  aan het Koninklijk Conservatorium te vervolgen. Op 17 mei 2017 behaalde Belemir haar dubbele Master Uitvoerend musicus en Orkestspel aan dit instituut.

Ernst Paul Fuchs
De pianist Ernst Paul Fuchs studeerde aan het Utrechts Conservatorium. Later volgde hij lessen in liedbegeleiding bij pianist Rudolf Jansen en kamermuziek bij violist Joan Berkhemer en celliste Nadia David.
Ernst Paul is een veelgevraagd begeleider van instrumentalisten en zangers. Hij is als pianist verbonden aan het Trio Dame Blanche en als pianodocent werkzaam bij het Muzisch Centrum in Emmeloord.
Naast pianist is Ernst Paul actief als amateurzanger. Sinds 2006 zingt hij bij de baritons in kamerkoor Concerto Cherise in Utrecht. Dit heeft zijn belangstelling voor vocale muziek verder aangewakkerd. Sinds 2010 begeleidt hij opera projecten en opera workshops bij De Nationale Opera in Amsterdam.

Expositie Wanda Entjes

De Almeerse kunstenaar Wanda Entjes exposeert met keramiek. Haar specialisatie is porselein.
Zij is een ondernemende kunstenaar die in 2012 al begon met haar eigen label MALproduct.
De expositie in Goede Rede omvat ook een aantal kunstwerken met bijzonder, zelf ontwikkeld materiaal. Haar werk is vaak ook heel functioneel, zoals de schalen en lepeltjes als promotie van onze stad. Verder een primeur met haar nieuwe Kubis vogels!
De expositie is te zien van 10 mei t/m 30 juni.

www.MALproduct.nl


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.