Fuse live

Fuse

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 14 januari 2017 | 20:15 - 22:00 uur

 

Ritmisch werk, modern en klassiek door Fuse, bekend van Podium Witteman.

Toelichting op het programma

Door de muzikanten van Fuse stromen achtergronden in klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie. In een ietwat ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie laten ze horen waar Fuse voor staat: hun favoriete muziek, door en voor Fuse bewerkt of geschreven. Vanavond spelen zij ritmisch werk van componisten als Bartók, Zappa en Brubeck, moderner werk van Tom Trapp en Nils Frahm en klassiekers van Sjostakovitsj, Ellington en Coltrane.

Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal”, schreef het Haarlems Dagblad over Fuse. In hun rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij optredens bij De Wereld Draait Door en Radio 4 en 6 heeft Fuse zich afgelopen jaar flink in de kijker gespeeld.

Maar de sterke live-reputatie van het jonge zestal komt niet uit de lucht vallen. Met optredens door het hele land laat de groep zien een publiek te vinden van club en kerk tot festival en concertzaal.
Zo was Fuse te zien op het Grachtenfestival, SAIL, de Uitmarkt en gaven ze shows op o.a. Festival Classique, Robeco SummerNights, Wonderfeel en deelden ze podia met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, fagottist Bram van Sambeek.

Tobias Nijboer – contrabas
Mascha van Nieuwkerk – cello
Adriaan Breunis – altviool
Emma van der Schalie – viool
Julia Philippens – viool
Daniel van Dalen – percussie

Bartok – Mikrokosmos 149

Expositie ’40 jaar kerk in Almere Haven’

Vandaag 16.00 uur wordt de foto-expositie ’40 jaar kerk in Almere Haven’ geopend – de historie van Goede Rede, in verschillende thema’s vervat. Een van de thema’s is de culturele functie, met ondermeer Goede Rede Concerten. Te bezichtigen tot 5 maart 2017.


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.