Han Siertsema & Felicity Goodwin

OrgelPLUS Datum/Tijd
do 16 mei 2019 | 14:00 - 15:00 uur
MIDDAGconcert

 

Vier handen op orgel en piano.
MIDDAGCONCERT. De serie middagconcerten bestaat uit kleine concerten van een uur. Vooraf krijgt u koffie/thee en nog een drankje na afloop van het concert. Totaalprijs: 10 euro.

Toelichting op het programma

Het orgel van Goede Rede bestaat dit jaar 40 jaar! Dat vieren we met een serie orgelconcerten  waarvan u vandaag het eerste hoort. Wilt u meer weten, bekijk dan onze pagina OrgelPLUS.

Han Siertsema en Felicity Goodwin laten een bijzonder programma horen op orgel en piano.  Een aantal stukken spelen zij vierhandig op orgel. U hoort de muziek van o.a. Tomkins, Hesse en Schubert. Ook zullen zij een werk uitvoeren dat door Han Siertsema is geschreven: Passacaglia voor piano en orgel.

Han Siertsema is organist in o.a. Goede Rede en koordirigent van ondermeer het Cantatekoor Almere. Als organist/klavecinist is hij verbonden aan twee professionele ensembles. Verder geeft hij les op orgel, piano, klavecimbel en in koorscholing.

Felicity Goodwin is organiste, pianiste en klaveciniste en heeft opgetreden bij orkesten, koren en kamermuziekensembles in Australië. Ze werkt regelmatig samen met Han, ondermeer als begeleider van het Cantatekoor Almere.

Expositie


De Almeerse kunstschilder Peter Boonstra werkt bijna uitsluitend met olieverf op doek. Zijn werk wordt gekenmerkt door het magisch realisme of realisme met klassieke uitstraling. Hij schildert taferelen met inhoud, soms met symbolische aanwijzingen en verwijzingen naar alledaagse thema’s.
Meer info…

«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.