Magical Đàn Nhị

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 26 januari 2019 | 20:15 - 21:30 uur

 

Vietnamese muziek door Ngo Hong Quang, zang en traditionele instrumenten.

Toelichting op het programma

Ngô Hồng Quang is een multitalent in de Vietnamese traditionele muziek, opgeleid aan het conservatorium in Hanoi en Den Haag. Hij is docent aan de Vietnam National Academy of Music en treedt op in de hele wereld met zijn ‘magical Đàn Nhị’. Vandaag in Almere!
U hoort een heel gevarieerd programma van traditioneel tot eigentijds. Hij zingt en speelt daarbij op verschillende traditionele muziekinstrumenten uit Vietnam.

Ngô Hồng Quang  is geboren in een Noord-Vietnamees dorp en was 11 jaar toen hij begon te spelen op de Đàn Nhị, een tweesnarige instrument. Hij behoort tot de jonge generatie van traditionele Vietnamese musici. Hij laat de eigen traditie en identiteit zien aan de wereld en staat open voor andere (westerse) muziek. Hij combineert oude en nieuwe elementen in de muziek en introduceert zo een eigentijdse vertolking van de traditionele muziek, maakt ook eigen composities.


Expositie

Kleur, dynamiek en diepte. Ze zijn prachtig, de schilderijen van Cora Janssen op deze expositie. Een deel van de opbrengst is voor het goede doel, het Oranje Huis Almere.
De expo is te zien van 10 januari t/m februari 2019.


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.