Midwinterconcert

Extra concerten Datum/Tijd
za 19 januari 2019 | 15:30 - 17:00 uur

 

Gevarieerd programma met meesterpianiste Marietta Petkova en meer! Een virtuoos concert met een goed doel.

Deze middag wordt georganiseerd door de Soroptimistclub Almere. De opbrengst van dit concert gaat naar het Oranje Huis (Blijf Groep) in Almere.

Toelichting op het programma

Het is een gevarieerd programma met vijf Almeerse musici, die uitblinken in hun eigen genre:

Marietta Petkova
, meesterpianiste met concerten door heel Europa. Zij speelt werk van Claude Debussy en Frédéric Chopin.

Z.o.o. Guitar Duo Marion Schaap en Peter Constant met gitaarmuziek vol hartstocht en passie! Zij spelen werk van o.a. Maria Linnemann, Antonio Lauro, Annette Kruisbrink en Ignacio Figuereda.

Rivkah en Rebecca Blom, sopranen, tweelingzussen en talenten van de toekomst. Zij zingen o.a. het duet uit de Così fan tutte en het Bloemenduet.

Na een muzikale ontvangst vanaf 15.00 uur kunt u genieten van dit Midwinterconcert met muziek van hoge kwaliteit. Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een drankje, zijn er hapjes en is er een expositie. Een hele middag uit in een sfeervolle ambiance!

               

Opbrengst voor goed doel
De opbrengst van dit concert gaat naar het Oranje Huis in Almere. De Oranjehuizen zijn onderdeel van de Blijf Groep die hulp bieden bij alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling.
Er wordt hier gewerkt aan acute veiligheid, oplossingen en een toekomst zonder geweld voor vrouwen en kinderen!

Het Oranje Huis heeft grote behoefte aan een degelijke bakfiets om de mobiliteit van de cliënten en hun kinderen te vergroten. Daar zet Soroptimistclub Almere zich graag voor in door het organiseren van dit Midwinterconcert. Soroptimistclub Almere is een service club van vakvrouwen die zich inzet ter verbetering van het leven en de posities van vrouwen en hun kinderen.

 

Expositie van 10 t/m 31 januari 2019

Kleur, dynamiek en diepte. Ze zijn prachtig, de schilderijen van Cora Janssen op deze expositie. Een deel van de opbrengst is voor het goede doel, het Oranje Huis Almere.
De expo is te zien t/m 31 januari 2019. Meer informatie…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.