Midzomerkleuren

lotje en liis

Goede Rede Concert Datum/Tijd
wo 20 juni 2018 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT  Marleen de Bakker & Liis Lulla op harp en fluit.

Toelichting op het programma

Onze middagconcertjes zijn kleine intieme concerten, meestal in de kapel van Goede Rede. De entree is 10 euro en dat is inclusief een consumptie voor en eentje na de muziek.
Het concert vanmiddag is ook heel leuk voor kinderen.

Lotje Meijer vormt samen met Fluitiste Liis Lulla een vast duo, met de naam Dubbel en Dwars! Op hun repertoire staan verschillende van de mooiste werken uit de literatuur voor fluit en harp, maar ook bewerkingen van bekende klassieken, en verschillende volksmelodieën voor een luchtiger toon.
N.B. Wegens omstandigheden is Lotje Meijer vanmiddag niet aanwezig. Zij wordt vervangen door haar succesvolle collega harpiste Marleen de Bakker. (zie foto)

Marleen en Liis hebben het concert van vanmiddag de titel Midzomerkleuren meegegeven. Zij hebben sfeervolle muziek uitgekozen voor de zomerdagen. Muziek van o.a. Bach, Fauré en Ibert. Klinkt vast mooi!

Expositie

Werk van 12 kunstenaars van het Kunstkwartier Almere Haven, speciaal voor Festival Musique!
Het zijn schilderijen en tekeningen, keramiek, fotografie, textiel en beelden. Heel afwisselend…
Deelnemers zijn Collin de Bruin, Marja Thijssen, Mariël Bisschops, Claudia Kamergorodski, Wanda Entjes, Foktje Verhoef, Paul Roelofs, Mannie Krak, Bertina Slettenhaar, Folkje Nawijn, Hans Berkhout en Simone Hakhoff.  Meer info…


Folkje Nawijn


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.