Mixed Music

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 01 maart 2019 | 20:30 - 21:45 uur

 

Asli Boz & Lucas Stam met boeiend programma op piano en cello.

Toelichting op het programma

Tijdens het eerste deel van dit rijk gevarieerde concert ‘Mixed Music’ speelt Turkse pianiste Asli Boz een selectie van haar favoriete stukken voor piano solo: van Chopin tot Satie. De tweede helft deelt zij het podium met cellist Lucas Stam. Samen spelen zijn het prachtig verstilde werk Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt en twee van Lucas’ eigen composities.

Asli Boz is geboren in Izmir, Turkije en kwam speciaal naar Nederland om aan het Conservatorium van Amsterdam klassiek piano te studeren bij David Kuyken. Na het behalen van haar masterdiploma als uitvoerend musicus startte zij een bloeiende lespraktijk.

Lucas Stam is een avontuurlijke cellist met een passie voor wereldmuziek en hypnotiserende ritmes. Sinds twee jaar studeert hij klassieke Indiase muziek. In Mumbai nam hij lessen van sarangimeester Dhruba Ghosh en tegenwoordig bekwaamt hij zich onder toeziend oog van Marianne Svasek in de oudste, meditatieve vorm: dhrupad. In zijn composities laat hij minimale muziek en wereldmuziek samensmelten.

Expositie


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.