NSAO goes Dutch

NSAO

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 16 november 2019 | 20:15 - 22:00 uur
carillon, hedendaags, klassiek

 

Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest speelt Nederlandse componisten – vooraf carillonconcert.
Heel bijzonder concert met muziek van o.a. Van Wassenaer, Dopper en Julius Röntgen. En premières van Hardy Mertens en Liefting.

Toelichting op het programma

Het Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest o.l.v. Tim Fletcher speelt op zeer hoog niveau, waarbij de muzikaliteit op de eerste plaats komt. Het repertoire bestaat onder andere uit nieuwe composities voor accordeonorkest en arrangementen van klassieke werken en hedendaagse muziek.

Vandaag brengen zij het programma ‘NSAO goes Dutch’ met muziek van Nederlandse componisten als Van Wassenaer, Dopper en Röntgen. En de premières van een compositie van Hardy Mertens en van Liefting. Laat u verrassen!

Carillonconcert om 19.30 uur

Voorafgaand aan het concert van NSAO speelt Richard de Waardt, beiaardier van Rotterdam, op het carillon in de Goede Rede toren. Op zijn programma o.a. Nederlandse beiaardcomposities door Julius Röntgen en Leen ‘t Hart.

Expositie


De Almeerse Bibi Vlaar is grafisch vormgever en beeldend kunstenaar. In deze expositie laat zij de grote diversiteit zien van haar beeldend werk! Wat opvalt is de variëteit in vorm, ritme en kleur. Nog te zien t/m 27 november.  zie verder…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.