Prinsengracht Piano Quartet

Prinsengracht Quartet

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 30 juni 2017 | 20:15 - 21:45 uur

 

Reis mee door expressionistisch Europa! Inspiratie voor de zomer…

Toelichting op het programma

Het Prinsengracht Piano Quartet brengt vanavond een prachtig laatromantisch programma met  expressionistische eind negentiende-eeuwse kleuren uit verschillende Europese landen, nl Spanje, Engeland en Frankrijk. Zij spelen pianokwartetten van Bridge, Fauré en Turina.

Het Prinsengracht Piano Quartet werd in januari 2015 opgericht door de jonge Spaanse meesterpianist Carlos Guerrero. Het kwartet bestaat uit Jacob Plooy-viool, Kyra Philippi-altviool, Florien Hamer-cello en Carlos Guerrero-piano. Zij delen een grote liefde voor het pianokwartet-repertoire: een minder bekend en minder uitgevoerd repertoire dat echter de meest prachtige kamermuziekwerken voor deze bijzondere combinatie van instrumenten bevat.

Zij leggen zich toe op het uitvoeren van pianokwartetten uit heel diverse stijlperiodes, van de Weense klassieken tot 20ste-eeuwse werken.

Expositie Wanda Entjes

De Almeerse kunstenaar Wanda Entjes exposeert met keramiek. Haar specialisatie is porselein.
Zij is een ondernemende kunstenaar die in 2012 al begon met haar eigen label MALproduct.
De expositie in Goede Rede omvat ook een aantal kunstwerken met bijzonder, zelf ontwikkeld materiaal. Haar werk is vaak ook heel functioneel, zoals de schalen en lepeltjes als promotie van onze stad. Verder een primeur met haar nieuwe Kubis vogels!
De expositie is te zien van 10 mei t/m 30 juni.
www.MALproduct.nl

 


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.