Recital Noa Wildschut

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 03 februari 2017 | 20:30 - 21:30 uur

 

Talentvolle jonge violiste begeleid op piano door Yoram Ish-Hurwitz. 

Toelichting op het programma

Noa Wildschut speelt vanavond voor ons de volgende stukken:

  1. Schubert, Rondo Brillant in b-mineur D. 895 op. 70
  2. Chausson, Poème op. 25
  3. Coll, Four Iberian Miniatures
  4. Bloch, Baal-Shem, Three Pictures of Chassidic Life: 1. Vidui, 2. Nigun, 3. Simchas Torah

Noa begon haar vioollessen op vierjarige leeftijd bij Coosje Wijzenbeek en is sinds haar twaalfde leerlinge van Vera Beths op het Conservatorium van Amsterdam en volgde vele masterclasses/lessen bij grote namen. Ze is nu 15 jaar. Sinds 2014 maakt Noa deel uit van het strijkorkest Mutter Virtuosi en is sinds vorig jaar officieel ‘Stipendiat’ als jongste ooit van de Anne-Sophie Mutter Stiftung, die haar een brede ondersteuning in haar ontwikkeling biedt.

Noa kreeg onlangs een Giovanni Gracino viool (Milaan, 1714) en een “Audinot” strijkstok ter beschikking van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Zij won al vele prijzen o.a. de Concertgebouw Young Talent Award 2013 (op haar 11e) en heeft inmiddels al met gerenommeerde musici samengespeeld, zoals Janine Jansen, Paolo Giacometti, Aleksey Igudesman en Arthur+Lucas Jussen.

Noa Wildschut heeft inmiddels met vele orkesten in binnen- en buitenland solistisch opgetreden, haar muzikale reizen brachten haar over de hele wereld. Maar ook in kleine zalen in Nederland treedt ze regelmatig op, zoals vanavond in Goede Rede, met haar duopartner Yoram Ish-Hurwitz.

“Een wonder aan muzikaliteit, origineel, spontaan, altijd vrij” 
(Harald Eggebrecht in de Süddeutsche Zeitung)

Expositie’40 jaar kerk in Almere Haven’
U kunt de foto-expositie bekijken over de historie van Goede Rede. Vanaf de voorbereiding en bouw t/m de veelheid aan activiteiten en gebeurtenissen. Ook Goede Rede Concerten (sinds anderhalf jaar) heeft een plaatsje in de expo. Te zien t/m 5 maart op maandagmiddag, vrijdagochtend en tijdens kerkdiensten en concerten.


Kerkcentrum Goede Rede en klokkentoren.


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.