Reprise

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 11 mei 2019 | 14:00 - 16:00 uur

 

Muziek op de zaterdagmiddag: Philharmonisch orkest Mozart.
Vanmiddag Philharmonisch Orkest Mozart o.l.v. dirigent Leon Bosch dat al eerder in Goede Rede speelde. Het is hen en ons goed bevallen! U hoort een mooi programma waaronder ‘Souvenir d’un lieu cher’ van Tsjaikovski. Soliste is Belemir Baran (viool).

Toelichting op het programma

Dit matineeconcert wordt gepresenteerd en toegelicht door Hans van den Boom, presentator in het Concertgebouw Amsterdam en bij Radio 4. Hij is tevens ambassadeur van het orkest.

Het Mozartorkest bestaat al sinds 1878 en is daarmee het oudste symfonieorkest in Amsterdam. Er spelen gevorderde amateurs, oud conservatorium studenten en professionele musici in mee, onder wie de dirigent en de concertmeester. De leden maken daarnaast onderling kamermuziek en er wordt samengewerkt met koren. Jong talent krijgt bij het orkest een kans om met een symfonieorkest op te treden.

foto: Philip Menco

Programma
Vorisek: Symfonie in D
Tsjaikovski: Souvenir d’un lieu cher voor viool op. 42
Mendelssohn: Symfonie nr 3 (Schotse)

Expositie


De Almeerse kunstschilder Peter Boonstra werkt bijna uitsluitend met olieverf op doek. Zijn werk wordt gekenmerkt door het magisch realisme of realisme met klassieke uitstraling. Hij schildert taferelen met inhoud, soms met symbolische aanwijzingen en verwijzingen naar alledaagse thema’s.
Meer info…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.