Sehnsucht

Trio Dame Blanche

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 23 september 2016 | 20:30 - 21:30 uur

 

Met passie gebracht door het Trio Dame Blanche!

Toelichting op het programma

Het Trio Dame Blanche bestaat uit Mignon Primus (sopraan), Dominique Zwartelé (klarinet) en Ernst Paul Fuchs (piano). De klank van dit trio varieert van warm en meeslepend tot helder en sprankelend.

Mignon en Ernst Paul hebben elkaar gevonden in een operaproject in Utrecht en waren een tijdje een duo. Samen met Dominique hebben zij in 2006 meegedaan aan het kamermuziekfestival in Almere en zijn vervolgens als Trio Dame Blanche verder gegaan. In de programmering combineert het trio bekend repertoire met minder bekend werk. Op het programma van vandaag staat muziek van Spohr, Greaves, Gershwin, Piazzolla, Mozart, Chopin en Poulenc.

Mignon Primus wordt als zangeres vaak gevraagd in opera, oratorium, lied en muziektheater. Haar kracht is haar intense expressie in dramatische aria’s en liederen met lange legato lijnen. Past goed bij de ‘Sehnsucht’ van dit concert! Ook Dominique Zwartelé heeft affiniteit met muziektheater. Ernst Paul Fuchs maakt vervolgens het trio rond met zijn meesterlijke begeleiding.

Expositie ’40 jaar Almere Haven’

Van 9 september t/m 3 oktober is de kunstexpositie ’40 jaar Almere Haven’ te zien in Goede Rede. Kunstenaars van Kunstkwartier Almere Haven exposeren werk, geïnspireerd op de verhalen van bewoners van het eerste uur.

Bezichtiging tijdens de concerten, op maandag 13-16 uur en 19.30-21 uur, op vrijdag van 9.30-16.00 uur of op afspraak. Bel 06-80140467.

Folkje Nawijn 'Verbergen in het koolzaad en op de vlucht voor bijen'
‘Verdwaald in het koolzaadveld’
door Folkje Nawijn

 


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.