Severijn

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 29 september 2017 | 20:30 - 21:30 uur

 

Judith en Tineke Steenbrink op orgel en viool met o.a. Von Biber en Bach. 

Toelichting op het programma

Judith en Tineke Steenbrink (1977), oprichters van Severijn, zijn een eeneiige tweeling. Al jong werden ze door hun vader, koordirigent Jacques Steenbrink, ingewijd in de geheimen van de oude muziek. Judith en Tineke stonden aan de wieg van Holland Baroque en hebben daar hun plek gevonden als artistieke directie. Holland Baroque is een orkest. In Severijn spelen zij kamermuziek.
Tineke op orgel en klavecimbel, Judith op viool.

Het ensemble is altijd op zoek naar verborgen manuscripten. In concerten waar barokmuziek haar grenzen overstijgt ontmoet Severijn muzikale vrienden. Zo werkten ze meer dan anderhalf jaar samen met componist/trompettist Diederik!

Maar vanavond spelen zij een ‘gewoon’ orgelconcert (maar wel in bijzondere combinatie met viool!) in Goede Rede met muziek van Von Biber, Clérambault, Leclair l’ainné en Bach. Mooi!

www.severijnmusic.com 


Expositie Hein Walter

De Almeerder Hein Walter exposeert van 4 september t/m 31 oktober in Goede Rede. Hein Walter is (zorg)kunstenaar, dichter en artistiek leider van Zijderups. De expo is te zien op maandagmiddag, vrijdagochtend en tijdens concerten.
www.heinwalter.nl


‘Tortels scholvers en koeten’ (2017)


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.