Songs and dances

Goede Rede Concert Datum/Tijd
do 27 september 2018 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT Angela Stevenson & Irina Antonova op cello en piano.

De serie middagconcerten bestaat uit kleine concerten van een uur. Vooraf krijgt u koffie/thee en nog een drankje na afloop van het concert. Totaalprijs: 10 euro.

Toelichting op het programma

Vandaag een lichtvoetig programma van celliste Angela Stevenson en pianiste Irina Antonova. Zij spelen muziek van o.a. Villa-Lobos, Glazunov, Cassado, Bartok en Casals.
Allemaal Songs and Dances…

Angela Stevenson (cello) komt uit Aberdeen. Zij studeerde cello aan de Royal Academy of Music in Londen. Zij kwam naar Nederland om les te nemen aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam. Woont sindsdien in Nederland. Angela treedt op als soliste, als begeleider van koren of in ensembles. Daarnaast is zij cellodocente.

Irina Antonova (piano) is in Rusland geboren en begon als 6-jarige met pianospelen. Na haar  opleiding aan het Oeral Staatsconservatorium in Jekaterinburg en het conservatorium te Groningen, haalde ze haar solistendiploma in 2003 op het Sweelinck Conservatorium.
Vanaf 2000 is ze vaste begeleider in de Duif in Amsterdam. Irina geeft regelmatig concerten: solo, met zangers, koren en strijkensembles. Daarnaast is zij pianodocente.

Expositie

Atelier A93 is het atelier van beeldend kunstenaar Franny Thonhauser. In dit atelier biedt zij creatieve dagbesteding en begeleiding aan mensen met een beperking. Twaalf kunstenaars van Atelier A93, inclusief Franny zelf laten op deze expositie ‘Wij zijn kleur’ hun werk zien.
Meer lezen…


‘Wij zijn kleur’


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.