The Cat & The Bird

Kokako

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 08 november 2019 | 14:00 - 15:00 uur
hedendaags, MIDDAGconcert, modern-klassiek

 

Trio Kokako speelt muziek over het thema ‘Vogels’.
MIDDAGCONCERT. De serie middagconcerten bestaat uit kleine concerten van een uur. Vooraf krijgt u koffie/thee en nog een drankje na afloop van het concert. Totaalprijs: 10 euro.

Toelichting op het programma

Vandaag een concert van Kokako met hedendaagse muziek, dus uit de 20e en 21e eeuw rond het thema Vogels. Het ensemble Kokako is een trio voor fluit, (bas)klarinet en piano.

Zij spelen vandaag muziek van o.a. John Rimmer, Vanessa Lann en Olivier Messiaen. En sluiten het concert af met het werk ‘The cat and the bird’ van Anja van Dooren, waarin de kat droomt van het vangen van een vogel…

Kokako is vernoemd naar een Nieuw-Zeelandse vogel die allerlei spannende en fascinerende klanken voortbrengt. De bijzondere ervaring die dit met zich meebrengt willen zij met hun programma op ons overbrengen.

Expositie


De Almeerse Bibi Vlaar is grafisch vormgever en beeldend kunstenaar. In deze expositie laat zij de grote diversiteit zien van haar beeldend werk! Wat opvalt is de variëteit in vorm, ritme en kleur. Nog te zien t/m 27 november.  zie verder…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.