Thijs Kevenaar

Goede Rede Concert Datum/Tijd
ma 03 april 2017 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT van Thijs Kevenaar, klassieke gitaar.   

Toelichting op het programma

Onze middagconcertjes zijn kleine intieme concerten, meestal in de kapel van Goede Rede. De entree is 10 euro en dat is inclusief een consumptie voor en eentje na de muziek.

De gitaar wordt vaak omschreven als een zeer intiem instrument, van een geweldige schoonheid. Een gitaarrecital past dus heel goed in de kapel van Goede Rede!

De klassiek gitarist Thijs Kevenaar speelt vandaag voor ons muziek van Villa-Lobos, Weiss, Tansman, Barrios en Albéniz. Prachtig! Een voorproefje kunt u hieronder horen.

Thijs Kevenaar begon zijn gitaarstudie in Zwolle en studeerde in 2016 af aan het Conservatorium in Groningen – met een 8,5 als eindcijfer! Hij volgde ook diverse masterclasses bij bekende namen, waaronder de Cubaanse gitarist en componist Leo Brouwer. Thijs heeft inmiddels verschillende recitals gegeven en speelde onder meer op het Peter de Grote Festival in Groningen en op het Grachtenfestival in Amsterdam. We zijn blij Thijs Kevenaar ook in Almere te kunnen horen!
www.thijskevenaar.nl

Expositie ‘Muziek!’

Schilderijen van muzikanten, muziek instrumenten, noten, of geïnspireerd door muziek en/of teksten. Gemaakt door leerlingen van Iwona Metz, docente tekenen en schilderen aan het CKV in Almere. De expositie is te bezichtigen van 11 maart t/m 10 april.


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.