Tomasz Plusa & Earl Christy

Goede Rede Concert Datum/Tijd
do 11 oktober 2018 | 14:00 - 15:00 uur

 

MIDDAGCONCERT Muziek van Pisendel op viool en theorbe.

De serie middagconcerten bestaat uit kleine concerten van een uur. Vooraf krijgt u koffie/thee en nog een drankje na afloop van het concert. Totaalprijs: 10 euro.

Toelichting op het programma

Barokviolist Tomasz Plusa heeft de componist Pisendel, tijdgenoot van Bach, ontdekt. Zijn sonates zijn juweeltjes en hij speelt ze graag voor ons. Tomasz op viool wordt begeleid door Earl Christy op theorbe. Verder zullen zij werk spelen van Birckenstck, Porpora en Rambach. Een intiem luisterconcert in de kapel…

Tomasz Plusa is geboren in Polen. Hij begon met vioolspelen toen hij 7 jaar oud was. Tijdens zijn opleiding specialiseerde hij zich in de barokviool en oude muziek. Zo kwam hij in Nederland terecht, om verder te studeren aan het Conservatorium in Den Haag en Utrecht. Hij is actief op festivals, concoursen en speelt in talloze ensembles.

Earl Christy is een Amerikaanse luitist en studeerde o.a. aan het Conservatorium in Den Haag. Hij woont nu in Nederland. Hij is actief als uitvoerend musicus, componist en historicus. Geeft concerten in Europa en Amerika. En is daarnaast muziekdocent.

Expositie

Atelier A93 is het atelier van beeldend kunstenaar Franny Thonhauser. In dit atelier biedt zij creatieve dagbesteding en begeleiding aan mensen met een beperking. Twaalf kunstenaars van Atelier A93, inclusief Franny zelf laten op deze expositie ‘Wij zijn kleur’ hun werk zien.
Meer lezen…


‘Wij zijn kleur’

 


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.