Topvrouwen

Aubrey, Beth & Flo - foto Mark Steffelaar

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 20 september 2019 | 20:30 - 21:45 uur
carillon, klassiek, modern

 

Aubrey Snell, Beth & Flo met theatraal concert op piano en saxofoon – vooraf carillonconcert.
Openingsconcert van het nieuwe seizoen door uniek trio!

Toelichting op het programma

Tijdens dit concert staan er drie ambitieuze talentvolle vrouwen op het podium en ze hebben alle drie hetzelfde doel, de Top bereiken! Dit doen ze niet met een schreeuwende popsong maar met een theatraal klassiek optreden. Met muziek van o.a. Scott Joplin, Françaix, Poulenc maar ook een echte song zal in deze voorstelling niet ontbreken.

Aubrey Snell studeerde klassiek saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, sloot haar Master in juni 2007 cum laude af en kreeg meteen een onderscheiding voor haar theatrale originaliteit. Haar passie is muziektheater.

Als pianoduo Beth & Flo maken Claudette Verhulst en Elsbet Remijn een klassiek recital vrolijk en een tikkie theatraal. Braaf op de pianokruk blijven zitten? Beter niet! Verhalen vertellen, flirten met het publiek en ondertussen muziek van de grote componisten laten horen – dat is wat Beth & Flo het liefste doen.


Carillonconcert om 19.45 uur

Voorafgaand aan het concert van de Topvrouwen is er een carillonconcert met een passend programma door beiaardier (‘carillonnist’) Rosemarie Seuntiëns.
Zij speelt muziek van Ibert, Fugain, Saint-Saëns,  Fauré, Badings en Clous van Mechelen .

Rosemarie Seuntiëns is geboren in Klokkendorp Asten en studeerde piano aan het Brabants Conservatorium te Tilburg en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool te Amersfoort. Rosemarie is momenteel beiaardier van Asten, Eindhoven, Helmond, Oirschot, Roermond en Venray. Ze verzorgde gastconcerten in heel Europa en maakte concertreizen naar de VS.

Met als doel het instrument beiaard te promoten bij een jong publiek ontwikkelde Rosemarie ‘Roaming Bells‘. Een Show voor reizende beiaard met muziek van klassiek tot dance-trance-house, in gedurfde combinaties met orkest en artiesten. Rosemarie oogst met deze Internationale Show ‘Roaming Bells’ veel succes in binnen- en buitenland.

Haar hoofddoel is: het promoten van klokken op een onconventionele manier over de wereld!    

Expositie

Orgelexpositie en 40 jaar Goede Rede. Meer info.

«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.