Tour de France

UMA

Goede Rede Concert Datum/Tijd
zo 12 november 2017 | 15:00 - 16:45 uur

 

UMA Kamerorkest en cellist Anton Spronk met Frans programma. 

Toelichting op het programma

De Utrechtse Muziekacademie (UMA) is een kamerorkest met goede, enthousiaste amateurmusici en staat onder leiding van de befaamde dirigent Marco Bons. Het orkest is opgericht in 1994 en kan worden uitgebreid tot een orkest van symfonische omvang. Per jaar brengen zij minstens twee eigen programma’s. Daarnaast werkt het orkest graag samen met koren en goede (zang)solisten.
Het UMA repertoire is veelzijdig, variërend van werken van Mahler, Puccini, Ginastera, Ravel, Beethoven tot en met Roussel en Keuris e.a.

De reguliere concerten van het UMA Kamerorkest worden gegeven in Utrecht, ‘s Hertogenbosch en Amsterdam. Dit keer ook in Almere, met solocellist Anton Mecht Spronk

Vanmiddag brengen zij voor ons een Frans programma:
– Aux étoiles van Henri Duparc
– 2e celloconcert van Camille Saint-Saëns
– Symfonie in C van George Bizet.


Anton M. Spronk

Expositie Tim ter Wal

De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Tim is autist en vanuit zijn fotografische geheugen tekent hij moeiteloos (industriële) landschappen van zijn dromen, gebouwen, dieren… Fantasie en werkelijkheid laat hij door elkaar heen vloeien. Tien van zijn originele tekeningen zijn nu in Goede Rede te zien t/m 8 december 2017.
Lees verder…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.