Un Abrazo

Tango Aliado

Goede Rede Concert Datum/Tijd
vr 16 februari 2018 | 20:30 - 21:30 uur

 

Tango Aliado speelt Argentijnse tangomuziek van o.a. Piazzolla – dansen mag!

Toelichting op het programma

Ingetogen milonga’s en virtuoze,  ritmische stukken wisselen elkaar af tijdens dit energieke concert van het kwartet Tango Aliado. U wordt meegenomen op een reis van de traditionele tango’s van Troilo tot de moderne tango’s van Piazzolla en Cosentino. Het repertoire bevat mooie, zelfgeschreven arrangementen voor viool, piano, bandoneon en cello. Er mag gedanst worden!

Tango Aliado is opgericht in 2008 en bestaat uit Françoise van Varsseveld (viool), Mariken Zandvliet (piano), Lucas Stam (cello) en Gert Wantenaar (bandoneon), allen professionele musici met een passie voor Argentijnse tangomuziek.
Zij hebben een verschillende muzikale achtergrond, variërend van klassieke tot lichte muziek en wereldmuziek. Op het conservatorium en tijdens hun werkzaamheden in orkesten hebben ze elkaar ontmoet en het klikte muzikaal en persoonlijk zo goed dat ze besloten samen verder te gaan.

Inmiddels geeft Tango Aliado met veel plezier meerdere concerten per jaar op uiteenlopende locaties. Hun concerten worden steeds met groot enthousiasme ontvangen.


Expositie Josef Jan Michnia


In Goede Rede is vandaag ook de expositie van de Poolse schilder Josef Jan Michnia te zien. Zijn schilderijen staan ook steeds op de flyers en brochures van Goede Rede Concerten, maar zijn nu live!
Lees meer…


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.