Voorjaarsconcert

Extra concerten Datum/Tijd
za 06 april 2019 | 20:00 - 22:00 uur

 

Benefietconcert van meesterpianist Willem Brons. 

Toelichting op het programma

Meesterpianist Willem Brons brengt vanavond een compleet programma met werk van verschillende grote  componisten. Een prachtig Voorjaarsconcert, waarvan de opbrengst is bestemd voor een goed doel: de bestrijding van laaggeletterdheid in Almere.

De Almeerder Willem Brons is een zeer veelzijdig pianist en thuis in het werk van vele componisten. Hij heeft een omvangrijke muziekcarrière vanaf 1969. Hij geeft recitals en speelt in grote orkesten, zowel in Nederland als internationaal. Daarnaast heeft hij een grote reputatie als docent en ‘lecturer’, geeft regelmatig masterclasses.
foto: Piet Molenaar

Programma 
– Mozart: Rondo in a klein KV 511
– Beethoven: Sonate in d klein opus 31 nr.2
– Chopin: Barcarolle in Fis opus 60
Pauze
– Schubert: Impromptu in f klein opus 142 nr.1
– Franck: Prélude, choral et fugue

Rotary Club
Dit Voorjaarsconcert is georganiseerd door Rotary Club Almere New Town. “Als Rotaryclub nemen we regelmatig deel aan activiteiten op maatschappelijk vlak. Elk jaar hebben we (lokale) goede doelen waarvoor we geld bij elkaar verzamelen.”

Kaarten kopen
Kaarten kosten 15 euro. U kunt deze hier bestellen. Of kopen aan de zaal voor aanvang van het concert. De kerk is open vanaf 19.30 uur.
Adres: Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere Haven.

Expositie


De Almeerse kunstschilder Peter Boonstra werkt bijna uitsluitend met olieverf op doek. Zijn werk wordt gekenmerkt door het magisch realisme of realisme met klassieke uitstraling. Hij schildert taferelen met inhoud, soms met symbolische aanwijzingen en verwijzingen naar alledaagse thema’s.
Meer info…


«« terug naar de agenda

Deze pagina delen: