Wind | Streken

Treeo HOUT - foto: Cyrille Karam

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 20 juni 2020 | 20:30 - 21:30 uur
jazz, klassiek, wereldmuziek

 

Treeo HOUT met minimal, jazz, wereld tot groot symfonisch werk.  
Vrolijke afsluiting van het seizoen. Muziek van o.a. Prokofiev, Bach, Azmeh en Goodman.

Toelichting op het programma

Het programma Wind | Streken bestaat uit minimal music, jazz en groot symfonisch werk, met drie houtblazers! Treeo HOUT vertoont graag wat gekke capriolen en mixt klassiek met een knipoog! Deze houtblazers deinzen niet terug voor excentrieke uitdagingen. Zij brengen een aantal ‘klassiekers’, gecombineerd met wereldmuziek, minimal en een vleugje jazz: Een ‘trioversie’ van Prokofievs’ Romeo & Julia, scheuren met Harlem Nocturne en de wereldse klanken van Kinan Azmeh. Maar ook in trance met Nymann & Loopstation, swingen met Benny Goodman, kippenvel in Bach’s Aus Liebe én een meezinger van Ramses Shaffy. Een prima programma als slotconcert van dit seizoen!

Treeo HOUT, drie jonge musici in een kleine en wendbare formatie. Bewegend langs de grenzen van repertoire en muziekstijlen, brengen zij originele programma’s vol energie. Sinds april 2016 vormen Marinda Kusters – fluit, Helmke Jansen – hobo en Thomas Dulfer – fagot, een ensemble dat met een aanstekelijk enthousiasme op het podium staat.
De drie musici hebben elkaar gevonden in een voorliefde voor het verkennen van de grenzen van de klassieke muziek, de grenzen met andere muziekgenres en de grenzen van hun eigen instrumenten.

Expositie


«« terug naar de agenda

Soort ticket Prijs Plaatsen
Kinderen en jongeren t/m 18 jaar € 5,00
Volwassenen € 16,00
Vrienden Kamermuziek Almere € 13,50
x Eenmalige donatie. Dank u wel! € 2,50


Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.