Music shoppen in Londen

Music shoppen in Londen

Goede Rede Concert Datum/Tijd
za 20 mei 2017 | 12:00 - 16:30 uur

 

Engelse barokmuziek voor jong en oud! Masterclass en concert van het Apollo Ensemble en leerlingen van CKV, Muziektalent en AJSO.

Toelichting op het programma

‘Music shoppen in Londen’ is een programma dat om 12.00 uur begint met een Masterclass viool en cello voor leerlingen van het CKV en de stichting Muziektalent. De masterclass wordt gegeven door David Rabinovich, artistiek leider en violist bij het Apollo Ensemble.

Om 15.00 uur is er een middagconcert voor jong en oud met Engelse muziek uit de 17e eeuw (barokmuziek) door het Apollo Ensemble en veel uitleg. Verder speelt het CKV strijkersensemble  van jonge Almeerse talenten en treedt de strijkersklas van het AJSO op – beide o.l.v. Harry Vogel. En natuurlijk komt het resultaat van de masterclass voorbij…

Het “typische Engels” wordt duidelijk gemaakt in voorbeelden die herkenbaar zijn in de muziek. Bijzonder is dat het niet de Engelse componisten waren die de Engelse stijl hebben ontwikkeld maar juist componisten van het vaste land…

Masterclass en concert sluiten aan bij het avondprogramma ‘Euro-Engels’ van het Apollo Ensemble.

Expositie Wanda Entjes

De Almeerse kunstenaar Wanda Entjes exposeert met keramiek. Haar specialisatie is porselein.
Wanda ontwikkelt graag nieuwe technieken en experimenteert met materialen en vormen. Zij is een ondernemende kunstenaar die in 2012 al begon met haar eigen label MALproduct. Onder dit label verkoopt zij haar producten.
Haar werk is vaak ook heel functioneel, zoals de schalen en lepeltjes als promotie van onze stad.
De expositie in Goede Rede omvat ook een aantal kunstwerken met bijzonder, zelf ontwikkeld materiaal. Verder een primeur met haar nieuwe Kubis vogels!
De expositie is te zien van 10 mei t/m 30 juni.

www.MALproduct.nl

 

 


«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.