Opera per Tutti

Mylou Mazali

Goede Rede Concert Datum/Tijd
ma 03 oktober 2016 | 14:00 - 15:00 uur

 

NIEUW!  Intiem middagconcert met opera door Mylou Mazali. 

Toelichting op het programma

Dit najaar brengen we drie kleine middagconcerten, inclusief consumpties voor en na het concert. Maandagmiddag 3 oktober is het eerste. Kom eens luisteren of het u bevalt!

De mezzosopraan Mylou Mazali studeerde aanvankelijk Spaans aan de Universiteit van Amsterdam. Door een bijbaantje als figurant bij de Nederlandse Opera besloot zij haar studie om te zetten in een studie zang. Zij heeft inmiddels ruime ervaring met gastsolo’s bij diverse koren en als soliste.

Sinds 2004 heeft zij haar eigen ensemble ‘Opera Laria’. In 2007 richtte Mylou haar eigen operagezelschap op onder de naam Opera Per Tutti. Zij verzorgt in samenwerking met de stichting Stadsherstel onder de naam van Opera per Tutti iedere donderdagavond operaconcerten in de Vondelkerk in Amsterdam.

Inmiddels is Opera per Tutti  wereldwijd een begrip, een uniek fenomeen waaraan meer dan 300 zangers, diverse pianisten en studenten van de Dutch National Opera Academy (DNOA) aan verbonden zijn (waren). Vanaf september 2016 zal Opera per Tutti maandelijks gepresenteerd worden vanuit de Boekmanzaal in de Stopera te Amsterdam.

Vanmiddag dus ook in Almere… Mylou Mazali zingt dan bekende opera melodieën en wordt begeleid op piano door Kimball Huigens.

Expositie ’40 jaar Almere Haven’

Dit is de laatste dag van de kunstexpositie ’40 jaar Almere Haven’ in Goede Rede. Kunstenaars van Kunstkwartier Almere Haven exposeren werk, geïnspireerd op de verhalen van bewoners van het eerste uur.

Bezichtiging tijdens de concerten, op maandag 13-16 uur en 19.30-21 uur, op vrijdag van 9.30-16.00 uur of op afspraak. Bel 06-80140467.

Folkje Nawijn - 'Verbergen in het koolzaad en op de vlucht voor bijen'

Folkje Nawijn – ‘Verbergen in het koolzaad en op de vlucht voor bijen’

«« terug naar de agenda

Er kunnen geen kaarten meer worden besteld via de website, maar bel 06 80140467 voor informatie.

Deze pagina delen:

Reacties zijn gesloten.