Festival Musique! 2021

8, 9 en 10 juli 2021 is de tweede editie van Festival Musique! Drie dagen met het hele scala aan klassieke muziek zoals u die ook bij Goede Rede Concerten vindt: van oude muziek naar klassiek tot hedendaags. Met een vleugje jazz en wereldmuziek of een mix van dat alles. Orgel en carillon doen mee in het programma. En ook jonge muziektalenten treden op. Er valt veel te kiezen en te beleven!

Elke dag is verdeeld in een aantal concertblokken van een uur, waarin maximaal 3 optredens van elk 20-30 minuten - heel gevarieerd. Tussen elk concertblok is een ruime pauze. Er zijn twee zalen met elk een eigen deur van/naar buiten.

Er doen circa 25 musici/groepen mee.
Musici uit Almere en Flevoland,  zoals het Nieuw Land Ensemble (klassiek), Erasmus Trio (klassiek), Anido Gitaarduo (minimal music), Fresh Music Ensemble (jazz/klassiek), Caroline in 't Veld (zang, gitaar), Miranda Driessen (zang, piano) en Conforto. Maar ook buitenlandse musici zoals in Contactus (oude muziek), duo Kermani Gentili (piano en klarinet) en Siddharth Kishna en Florian Schiertz (sitar en tabla).

De grote namen van het festival zijn: Fuse, Hexagon en Ella van Poucke!

Overige musici zijn o.a. 3Violas (altviolen), Pedano zusjes (hobo/zang en piano), Havelok (percussie), Houberg & Justin (zang en piano) en Canticum Anglicum (koor), duo Merzcuerdas (ud en gitaar).

Verder zijn er twee (straat)orkesten: het Nederlands Jeugd Gitaarokest en het orkest Figaro. En verschillende beiaardiers laten het carillon klinken.

Genoemde namen deels onder voorbehoud. Meer informatie volgt begin mei.

Klik hier voor een indruk van het festival in 2018

Een greep uit de deelnemende musici

3Violas, foto Melle Meivogel

3Violas (foto Melle Meivogel)

Hexagon Ensemble

Hexagon Ensemble

Ella van Poucke

Ella van Poucke

Erasmus Trio

Erasmus Trio

Fuse

Fuse

Anido Guitar Duo (foto Erik Franssen)

Anido Guitar Duo (foto Erik Franssen)

Programma

Meer informatie volgt begin mei.

Workshops/demo

Meer informatie volgt.

Deelnemende musici

Meer informatie volgt.

Kunstexpositie

Meer informatie volgt.

Mede mogelijk door